Werkwijze

Dinsdag t/m zaterdag 13:00 - 17:00 geopend (op afspraak). Afspraken buiten openingstijden zijn mogelijk vanaf 18:00 uur. SMS 06-447 48 913, check de agenda en mail naar info@wizzardtattoo.nl om zeker te zijn dat de shop niet gesloten is in verband met een afspraak. Vóór het zetten van een tattoo verlangen wij een ingevuld en ondertekend toestemmingsformulier.

In principe worden er maximaal 3 klanten per dag getatoeëerd, met een maximum van 3 uur per sessie. De studio wordt gesloten en daarna wordt er 1 op 1 een tattoo gezet. Op deze manier kan er in alle rust gewerkt worden, wat het eindresultaat alleen maar ten goede komt.

De eerste keer dat een klant langskomt, is in principe een kennismaking. Hierin wordt er gesproken over wat voor tatoeage er geplaatst gaat worden.

Mocht je een idee hebben wat voor tattoo je wilt hebben, neem dan zoveel mogelijk afbeeldingen, foto's en informatie mee over het onderwerp. Na een aanbetaling van 50 euro ga ik jouw idee in zijn geheel uitwerken tot een te zetten tatoeage. Daarna maken we een nieuwe afspraak om de tattoo te plaatsen, ben je niet geheel tevreden over het ontwerp dan passen we dat meteen aan. Bij het zetten van het uiteindelijke resultaat wordt de 50 euro verrekend met de prijs van de tatoeage. De tatoeage wordt gegarandeerd maar 1x gezet. Het ontwerp krijg je na het zetten van de tattoo mee naar huis.

Tattoo ontwerpen van collega-tatoeëerders worden niet gezet en kritiek op hun werk wordt niet gewaardeerd. Als tatoeëerder (10+ jaar ervaring) kijk ik op tegen de mensen welke al jaren ervaring hebben in deze kunstvorm. Sterker nog, ik laat me door hun tatoeëren.

Hygiëne is een van de belangrijkste factoren bij het plaatsen van een tatoeage, daarom gebruiken wij uitsluitend wegwerpmaterialen. De steriele per stuk verpakte naalden worden, waar de klant bij aanwezig is, gemonteerd en na afloop, ook in het bijzijn van de klant, in een speciale naalden afvalcontainer gedeponeerd.

Uiteraard gebruiken we nitriel wegwerphandschoenen, en hoezen voor over de clipkoorden om kruisbesmetting te voorkomen. Als shop houden we ons aan de regels van de GGD